TA-ilta ti 28.11. klo 17.30-19.00

Neurodiversiteetti: M+/S+?

Neurobiologinen monimuotoisuus eli neurodiversiteetti (ND) on puhutellut viime vuosina niin Suomessa kuin maailmalla. ”Sairaus vai ominaisuus?”-tyyppinen vastakkainasettelu on antanut sijaa avoimemmalle keskustelulle. Mutta vaikka moni työnantaja onkin kiinnostunut monimuotoisuuden tarjoamista mahdollisuuksista, useat ND yksilöt peittelevät ominaisuuksiaan. 

Marraskuisessa TA-illassamme tarkastelemme neurodiversiteettia voimavarana ja rikkautena työelämässä, ja pohdimme neurokirjon kohtaamista töissä, terapiassa, työnohjauksessa ja coachingissa. 

Tämä vuoden viimeinen TA-ilta järjestetään 28.11. klo 17.30-19.00 etänä Zoomissa. Illan alustaa Kukka Ahti, joka valottaa aihetta oman kokemuksensa ja TA:n näkökulmista. Kukka on Organisaatio TAn opiskelija, kansainvälisesti sertifioitu coach (ICF PCC) ja FinTA:n hallituksen jäsen. Kukalla on kymmenen vuoden kokemus johtajana KV-organisaatioissa ja saman verran johtamisen ja tiimien coachina.

Kenelle tarkoitettu: Kuka tahansa TA:sta kiinnostunut voi osallistua.

”Ovimaksu”: FinTAn jäsenet 10 €, muut 20 €.

Ilta toteutetaan etänä Zoomilla.

Ilmoittaudu FinTA:n sähköpostiin: finta.yhdistys@gmail.com ja saat ohjeet osallistumismaksun suorittamiseen. Maksaneille lähetetään Zoom-linkki ennen tilaisuutta.

Tervetuloa!