Transaktioanalyysi TA 101 -kurssi

Kuva: marco magrini
Kuva: marco magrini

Suomen Transaktioanalyysiyhdistys FinTA ry järjestää:

Transaktioanalyysi TA 101 -kurssi
19.-21.9.2014 (perjantai – sunnuntai) klo 10.00-17.00 (Huomaa muuttunut kellonaika!)
Kouluttaja: Leilani Mitchell

Ymmärrä itseäsi, toisia ja ihmisten välistä vuorovaikutusta – perehdy transaktioanalyysiin.

Oletko kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta? Millaisia ongelmia vuorovaikutuksessa voi olla, ja mitä ongelmille voisi tehdä? Haluaisitko ymmärtää omaa ja muiden toimintaa ja sen takana vaikuttavia syy-seuraus-suhteita paremmin? Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin myöntävästi, niin tämä kurssi on sinulle.

Transaktioanalyysi eli TA on malli ihmissuhteiden, kommunikaation ja käyttäytymisen ymmärtämiseen. Sen on kehittänyt amerikkalainen psykiatri ja psykoanalyytikko Eric Berne 1950-luvulla. TA on laajalle levinnyt teoria useilla eri aloilla, joista esimerkkeinä voidaan mainita muiden muassa koulutus, psykoterapia, ohjaus, valmennus, johtaminen ja kasvatus.

TA101-kurssilla perehdytään TA:n peruskäsitteisiin, kuten elämän käsikirjoitukseen, psykologisiin peleihin, minätiloihin ja transaktioihin. Kurssilla tutustutaan, miten näitä käsitteitä voidaan ottaa käyttöön oman ja muiden käyttäytymisen ja toiminnan ymmärtämiseksi sekä tutkitaan, millaisia mahdollisia vaihtoehtoisia toimintatapoja esimerkiksi vuorovaikutuksen parantamiseksi voisi olla.

TA101-kurssi on tarkoitettu kaikille ihmisen käyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta kiinnostuneille. Erityisen hyödyllinen kurssi on henkilöille, jotka työnsä puolesta tai vapaa-ajallaan työskentelevät tai ovat vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. TA101-kurssista ovat hyötyneet muiden muassa terveydenhuollon työntekijät, sosiaalityöntekijät, työnohjaajat, opettajat, vanhemmat, johtajat, konsultit ja terapeutit sekä joukko elämän eri vaiheissa olevia ihmisiä, jotka ovat tulleet hakemaan välineitä itsensä ymmärtämiseen.

Leilani Mitchell

Kurssin kouluttajana toimii Leilani Mitchell. Leilani on kansainvälisesti tunnustettu kouluttaja, työnohjaaja ja psykoterapeutti.

Leilani johtaa Kaakkois-Englannissa sijaitsevaa koulutuskeskusta The Link Centre, joka tarjoaa kursseja ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun tukemiseen sekä pidempikestoista koulutusta ohjauksen ja psykoterapian aloilla. Hän on myös Iso-Britannian TA-yhdistyksen eli UKATA:n (United Kingdom Association for Transactional Analysis) puheenjohtaja. Leilania innostaa tukea ja auttaa ihmisiä paremman itsetuntemuksen saavuttamiseen ja sitä kautta parantaa heidän elämänlaatuaan.

TA101-kurssi oikeuttaa todistukseen, joka on pätevä ympäri maailmaa. Todistuksen tunnustaa sekä kansainvälinen TA-yhdistys ITAA (International Transactional Analysis Association) että Euroopan TA-yhdistys EATA (European Association for Transactional Analysis). Todistus TA101-kurssin läpikäymisestä vaaditaan, mikäli haluaa myöhemmin jatkaa opintojaan laillistetuksi transaktioanalyytikoksi psykoterapian, koulutuksen, ohjauksen, opetuksen tai organisaatioiden erikoistumisalueilla.

TA101-kurssin koulutuskieli on englanti, mutta kurssi tulkataan suomeksi.

Paikka: Kalliolan Avohoitoyksikön tilat, Elimäenkatu 29 A, 2. krs, Helsinki
Osallistumismaksu (3 pv, sis. koulutuksen, materiaalin, ap- ja ip-kahvit): 360 €
FinTAn jäsenet: 340 €
Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 320 €

Ilmoittautumiset mahdollisimman pian, viimeistään 28.8.2014.

Ilmoittautuminen: Pirkko Andersson pirkko.a(at)dnainternet.net
Tiedustelut: Ritva Piiroinen p. 050-5623080, ritva.piiroinen(at)terapiaryhma.fi

Kurssin esite löytyy täältä.

TERVETULOA KOULUTUKSEEN!