Uudista Vanhempi-minätilasi

Uudista vanhempi-minätilasi

Suomen transaktioanalyysiyhdistys FinTA ry järjestää:

Uudista Vanhempi-minätilasi sisältö -kurssin
(Kehittyvä vanhemmuus / Self Re-Parenting)

Aika: 22.-24.8.2014, klo 9-16
Paikka: Mannerheimintie 40 A 17, 00100 Helsinki
Kouluttajat: Marjo Mutanen ja Ritva Piiroinen

Lapsena olemme ottaneet vastaan kasvatusta ja kohtelua, jonka johdosta olemme tulleet sellaisiksi, joita olemme tänään. Osa tästä lapsuuden kasvatuksen vaikutuksesta on ollut hyvää tekevää, mutta osa on saattanut muodostua esteeksi kehityksellemme ja hyvinvoinnillemme. Kurssi auttaa vapautumaan menneisyydessä omaksutuista toimimattomista malleista ja käyttäytymistavoista sekä korvaamaan ne uusilla itsenäisyyttä vahvistavilla viesteillä ja toimintamalleilla.

Kurssin tarkempi esite löytyy täältä.