Transaktioanalyysin johdantokurssi kesäkuussa

Kuva: kelsey_lovefusionphoto (Flickr)
Kuva: kelsey_lovefusionphoto (Flickr)

Ensi kesänä 6.6.–7.6.2013 järjestetään Helsingissä transaktioanalyysin johdantokurssi eli niin sanottu TA101.

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ihmisistä ja vuorovaikutuksesta. Kurssilla tutustutaan transaktioanalyysin keskeisiin käsitteisiin ja menetelmiin, jotka ovat käyttökelpoisia ammattillisessa käytössä ja henkilökohtaisessa elämässä.

Transaktioanalyysia käytetään psykoterapian, ohjauksen, koulutuksen ja organisaatiokonsultoinnin välineenä. Johdantokurssille voi kuitenkin hakeutua myös ilman ammatillista päämäärää, oppiakseen itsestään ja vuorovaikutuksestaan.

Kouluttajana toimii ruotsalainen psykologi ja kouluttaja Stefan Sandström. Hän on kirjoittanut useita kirjoja transaktioanalyysistä, etiikasta, stressistä sekä väkivallasta ammatillisissa yhteyksissä. Stefan kouluttaa laajalti ympäri Eurooppaa, ja hän on yksi SITAn (Scandinavian Institute for Transactional Analysis) perustajajäsenistä.

Kurssin paikkana on Hotel Arthur Helsingissä. Koulutuksen hinta on 375 €. (FinTA ry:n jäsenet 350 €, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 235 €, 10 hengen ryhmästä 1 ilmaiseksi.). Hinta sisältää lounaat ja kahvit koulutuspäivinä. Kurssin koulutuskieli on englanti.

Kurssin tarkempi esite löytyy täältä (pdf).

Tule mukaan opiskelemaan transaktionanalyysiä!